Wednesday 2 November 2011

Prva Tri Fold Shutter Card

Nakon potrošenog jednog kartona za čestitke uspela sam iz druge da napravim Tri Fold Shutter Card. Postoji gomila tutorijala za iste na youtube-u ali meni je najbolje objasnila http://brujahrose.blogspot.com/, uz to je vrlo neposredna i ima vrlo interesantne tutorijale.
Čestitku sam slikala mobilnim i slike su užasne ali dok ne stavim druge evo preview :p
Update: kao sad sam dodala bolje slike...


Ovde je tek sveže isečena


Završena!

6 comments:

  1. Vidjela sam da si kod Jasne napisala da te sada obvezala da kreneš sa ozbiljnim pisanjem bloga, pa eto i mene da je podržim u tome :)
    Čekamo nove ideje!

    ReplyDelete
  2. Hvala puno Kek na podršci :) Čim ugrabim malo vremena eto mene sa novim čestitkama :) Pozdrav i čitamo se!

    ReplyDelete
  3. Prelepa cestitka!
    Hvala puno za komentar na mom blogu.

    poz
    Vanja

    ReplyDelete
  4. super izgleda! opet nešto zahtjevnije poput one sa zekom... ti baš voliš izazove :)... i sama sam ti takva. uvijek nešto istražujem i provjeravam mogu li ja to :). ali to nas "čeliči" pa postajemo sve bolje u onome što radimo... samo tako!

    ReplyDelete
  5. Cornella ni sama nisam znala koliko matematike iziskuje pravljenje cestitki :D Kod ove cestitke sve moras prvo premeriti pa tek onda seci a kod mene to ide obrnutim redosledom :D Jos nemam scoring board vec koristim neki board sa crafters companiona...muke su to :D

    ReplyDelete
  6. Thank you for your articles that you have shared with us. Hopefully you can give the article a good benefit to us. Produktbilder für Amazon

    ReplyDelete