Monday 12 December 2011

Najgori fotograf ikad vs. Peter the Rabbit

Svi pravite lepe novogodišnje čestitke a ja sam napravila čestitku sa zecom Piterom (Peter the Rabbit)...Doduše napravila sam pola jedne novogodišnje koju sam planirala da nekom pošaljem ali je još nisam završila, dakle totalni sam slacker a uz to i očajan fotograf! Ove čestitke sam slikala na dnevnom svetlu a tako ne izgledaju. Kako vi slikate vaše? :)

Do skorog vidjenja svima želim srećan rad i dobre fotografije ;)



Umalo da zaboravim da kažem da sam u Uradi Sam u Beogradu pronašla dvostruku lepljivu traku (ne znam tačno kako je mi zovemo ali mislim na ovako nešto http://www.amazon.com/Crafters-Companion-Permanent-Tape-Pen/dp/B004N4SJES) i košta 59 dinara 10 metara pakovanje.



4 comments:

  1. Jako lepa cestitka, zec mi je presladak!
    Fotografije ti izgledaju prilicno dobro, mada ja ni sama nisam dobar fotograf...Uglavnom cestitke slikam uvece, jer mi na dnevnom svetlu boje ispadnu pogresno, mnogo intenzivnije, sto mi se bas i ne dopada.

    pozdrav
    Vanja

    ReplyDelete
  2. Obradovala sam se novom postu! :) Cestitka je odlicna, a sto se tice fotografije, ne izgleda lose kao sto se tebi cini, mada i sama imam taj problem sa svojim fotografijama- nikada nisam zadovoljna. To je izgleda zato sto znas kako cestitka zaista izgleda 'uzivo', a nikada je takvom ne mozes prikazati na fotografiji.

    ReplyDelete
  3. I meni se sviđa... mogu da mislim kako je bogata "uživo" :)... i ja sam radila par albuma sličnom tehnikom, nešto kao decoupage... traži dosta vremena ali je zato rezultat fantastičan.

    ReplyDelete
  4. Thanks a lot for sharing this amazing knowledge with us. This site is fantastic. I always find great knowledge from it. Produktbilder für Amazon

    ReplyDelete