Thursday 22 March 2012

Mixed media Handmade Book/Journal

Danas sam izuzetno srećna jer sam uspela da napravim pravu prvu knjigu/dnevnik dimenzija 14 x 16 cm. Ovo sam pravila sebi inače :) Još uvek nije u potpunosti završena tek je u fazi sušenja korica. Korice su presvučene  veštačkom "jelenskom kožom". Na koricama sam po prvi put isprobala embossing u vidu ovog rama koji je izdignut. Nemam knjigovezački alat pa sam improvizovala uglavnom, ali sam jako zadovoljna kako je ispalo. Ostalo je još mnogo čega što treba da završim kao recimo tabove koje će imati svaka strana, premazivanje strana za pisanje belom akrilnom bojom itd.
 Nisam mogla da sačekam da završim pa da je slikam... ovo je samo mala predpremijera :)
Da ne pričam o osećaju koji sam imala kada sam je završila (inače sam veliki fan knjiga :D)
Odoh sad da  budem sa mojom knjižicom:) 

Veliki pozdrav do sledećeg pisanja

9 comments:

  1. Pa ti si jedno čudo! Kad te nema-nema te, ali kad se 'oglasiš', opravdaš svo odsustvo! :)))Knjiga je zaista posebna, a stranice mi izgledaju VEOMA zanimljive, radujem se još kojoj sličici! Sve u svemu-SVAKA ČAST! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Jasna i bas mi je drago da ti se dopada a videces kako je mnogo lepsa ova ljubicasta boja "koze" uzivo :)Dakle moramo da se vidimo uskoro ;) Sad sam se totalno navukla na pravljenje knjiga, nadam se samo da necu upropastiti sivacu masinu papirom :P

      Delete
  2. :O divno je! jedva čekam da je pogledamo malo detaljnije! :)
    super je što su listovi drugačiji ^_^
    jao sad požeim i ja da napravim neku :x hahhahah
    mami samo tako :D

    ReplyDelete
  3. divno, listovi su mi čarobni

    ReplyDelete
  4. Odlično ti je ispala. Svaka čast.

    ReplyDelete
  5. Izgleda stvarno fantastično! I ja sam probala nešto slično (rokovnik od kože) ali ukopala me moja brzopletost... za uvezivanje stvarno trebaju živci... odustala sam ali ne znači da neću opet pokušati jer je ideja super. Ovo tvoje mi se stvarno mnogo sviđa. Lila je predivna... voljela bi da vidim još slika... pozdrav!

    ReplyDelete
  6. Prelepo izgleda, stvarno, svaka cast! :)

    ReplyDelete
  7. Your website is very beautiful or Articles. I love it thank you for sharing for everyone. Amazon fotograf

    ReplyDelete